FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Grootmacht reserveert vermogen voor komst Feyenoorder’

Het Italiaanse Napoli reserveert een transferbedrag van dertig miljoen euro voor David Hancko. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Gianluca di Marzo melding van. Hij kwam afgelopen zomer voor een bedrag van zes miljoen euro over van Sparta Praag.

Napoli ziet in Hancko de ideale opvolger van Kim Min-jae: de Koreaan staat op het verlanglijstje bij Manchester United en Bayern München. Feyenoord zou al aan hebben gegeven dat het Hancko eigenlijk niet kwijt wil, maar dat dertig miljoen euro wel een bedrag zou kunnen zijn waarvoor het toch over stag gaat.

Hancko ligt nog tot medio 2026 vast in Rotterdam, dus Feyenoord kan in feite vragen wat het wil voor de Slowaakse linkspoot. Vanaf dag één was de international een steunpilaar in De Kuip, aan de zijde van mede-sloper Gernot Trauner.

Hancko zelf liet al doorschemeren dat hij vooralsnog niet aan een volgende stap denkt; hij wil met Feyenoord de Champions League in, en eventueel over een jaar een transfer naar de Europese top maken. Maar kan hij de verleiding ook weerstaan als Newcastle of Napoli hem met een megacontract naar de Premier League of Serie A wil lokken?

2 thoughts on “‘Grootmacht reserveert vermogen voor komst Feyenoorder’

  1. dat zou een enorme aderlating zijn voor Feyenoord, keihard opstellen en absoluut geen water bij de wijn, en die dertig miljoen is dan gewoon exclusief bonussen en doorverkoop percentage, dus voor de echte grote clubs, Take It or Leave It, dit is een statement voor het grootste deel van de supporters dus geen Kokcu verhaal meer, afgelopen met die uitverkoop

  2. Daar ben ik het helemaal mee eens, feyenoord moet zelf de hoofdprijs betalen, maar daartegenover staat dat er geen verhouding is wat we verkopen , veel te goedkoop.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *