FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord haakt af voor Jon Mikel Aramburu Mejías’

Feyenoord heeft zich teruggetrokken in de strijd om Jon Mikel Aramburu Mejías. Volgens directeur Dennis te Kloese is de 20-jarige vleugelback te duur voor de Rotterdammers. Hij speelt in Spanje voor Real Union.

Hij staat daar nog een seizoen onder contract, maar dat belemmert Real Unión niet om een flink bedrag te vragen. Onlangs maakte de verdediger zijn debuut voor het nationale team. In het oefenduel met Guatemala speelde hij de gehele wedstrijd en slaagde hij er met zijn teamgenoten in om met 1-0 te winnen.

Na afloop kreeg Aramburu zeer positieve kritieken op zijn optreden, waardoor zijn huidige werkgever besloot om de vraagprijs nog eens behoorlijk op te schroeven. Hoewel het niet bekend is hoe hoog de bedragen zijn waar beide clubs met elkaar over spreken, is het transferbedrag voor Feyenoord naar verluidt te hoog om nog verdere gesprekken te voeren.

Feyenoord was niet van plan om hem direct in het eerste team te zetten. De club wilde hem na het binnenhalen direct aan satellietclub FC Dordrecht verhuren, zodat zijn ontwikkeling niet zou stoppen. Het lijkt er echter niet op dat beide partijen snel bij elkaar zullen komen, waardoor Feyenoord doorschakelt op de transfermarkt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *