FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Duitse club heeft miljoenen over voor volgende Feyenoorder’

VFL Wolfsburg heeft zich bij Feyenoord gemeld voor Marcus Pedersen. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van. Volgens de berichtgeving zijn de eerste gesprekken met Feyenoord al gevoerd.

Volgens Transfermarkt is de waarde van de Noors international inmiddels opgelopen tot zeven miljoen euro. Door het doorlopende contract tot medio 2026 zullen de Rotterdammers mogelijk nog wat meer kunnen vragen.

Het is niet de eerste rechtsbenige verdediger die interesse geniet vanuit Duitsland. Afgelopen week werd bekend dat RB Leipzig hengelt naar de diensten van Lutsharel Geertruida, die er goed opstaat in het buitenland. Geertruida en Pedersen zijn concurrenten bij Feyenoord, al speelden de twee afgelopen seizoen ook geregeld samen. De Oranje-international verving Gernot Trauner een aantal wedstrijden in het centrum van de defensie.

De momenteel 22-jarige verdediger kwam twee seizoen geleden terecht in De Kuip. Toen betaalde Feyenoord twee miljoen euro aan Molde FK. De stadionclub kan ieder geval een aardige winst maken. Bij een vertrek naar Wolfsburg wordt Joshua Brenet genoemd als opvolger. De namen va Hugo Siquet (SC Freiburg) en Julián Araujo (FC Barcelona) circuleren ook rond.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *