FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoorder kan salaris gaan verviervoudigen’

Het Manchester United van manager Erik ten Hag wil Justin Bijlow binnenhalen als nieuwe keeper. Ze zien in hem een waardige opvolger van David de Gea.

Hij wordt op Old Trafford uitgezwaaid omdat zijn salaris de club te gortig is (15 miljoen per jaar). “Voor Justin Bijlow zit een dergelijk salaris er niet in, maar de doelman van Feyenoord kan zich wel enorm verbeteren als Manchester United er met Feyenoord zou uitkomen qua transfersom. In Engeland kan Bijlow minimaal vier keer zoveel verdienen als bij Feyenoord. Een bruto inkomen van een nieuwe speler zit daar al gauw tussen de zes en acht miljoen euro per jaar”, weet De Telegraaf te melden.

Bijlow wil zelf erg graag de stap maken. Dat wilde hij vorig jaar ook al, maar toen werd hij net als Orkun Kökcü overtuigd om nog een jaartje te blijven. De Telegraaf weet dan ook: “Voor de doelman worden het nu spannende dagen, want los van het feit dat aan zijn eigen voorwaarden moet worden voldaan, zal Manchester United de eerste grote zet moeten doen richting Feyenoord.”

“Er is contact geweest tussen de clubs op directieniveau, maar daarbij is ook aangegeven dat er voor Manchtester United nog andere scenario’s mogelijk zijn op de transfermarkt met keepers”, aldus de krant tot slot. Bijlow stond al vaker op de radar van Europese clubs. Eerder toonden Borussia Dortmund en Liverpool al belangstelling voor de doelman, maar tot een transfer kwam het niet. Overigens is er ook Spaanse interesse.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *