FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord heeft voor hem niet de beste papieren’

Feyenoord ziet in Joshua Brenet een gewenste versterking voor het aankomende seizoen, maar ze zijn niet de enige die hem proberen over te nemen van FC Twente. Volgens het medium 1908 heeft Fulham namelijk de beste papieren voor de scorende verdediger.

Alternatieven op het scoutingslijstje van Feyenoord zouden Julián Aurajo (FC Barcelona) en Hugo Siquet (SC Freiburg) zijn. Al helemaal als ook Lutsharel Geertruida (gewild door RB Leipzig) vertrekt, moet technisch directeur Dennis te Kloese speuren naar een extra rechtsbenige verdediger.

Brenet heeft nog niet besloten welke vervolgstap hij wil maken, na een goed seizoen in dienst van FC Twente. Hij heeft een afkoopsom van één miljoen euro in zijn Tukkerse verbintenis staan. Hij scoorde maar liefst zeven keer in 32 competitiewedstrijden. Ook was de vleugelverdediger viermaal aangever. Brenet staat nog tot medio 2024 onder contract bij Twente.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *