FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord meldt zich bij zeer grote club voor deze speler’

Feyenoord heeft haar vizier gericht op een speler van FC Barcelona. Het gaat om de vleugelverdediger Julian Araujo. Hij kwam een jaar geleden over van het Amerikaanse LA Galaxy.

Journalist Julio Rodríguez van Apuntes de Rabona, weet bijvoorbeeld te melden dat de interesse van Feyenoord helemaal niet ‘nieuw’ is. De Rotterdammers zouden de international van Mexico (op dit moment aanwezig op de Gold Cup) namelijk al veel langer in de gaten houden. Heel gek zou dat niet zijn, aangezien Dennis te Kloese, de algemeen directeur van de Eredivisie-topclub, in het verleden werkzaam was in Midden-Amerika.

Óók weten we zeker dat Feyenoord op zoek is naar een nieuwe rechtsback. De naam van Joshua Brenet (FC Twente) werd al genoemd, maar hij zou ook naar de Premier League kunnen. Hugo Siquet (Standard Luik) is een ander mogelijk target, maar de Catalaanse krant SPORT zou het ‘niet gek vinden als Araujo voor Rotterdam-Zuid kiest’. Het dagblad stelt dat de aanwezigheid van zijn landgenoot Santiago Giménez de vleugelverdediger het laatste zetje zou kunnen geven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *