FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Onderhandelingen muurvast, Feyenoord wil tien miljoen meer’

De onderhandelingen  tussen Feyenoord en RB Leipzig zitten momenteel muurvast. De Duitse club wil niet meer betalen voor Lutsharel Geertruida dan twintig miljoen euro, terwijl de Rotterdammers tien miljoen meer voor hem willen hebben.

Het Algemeen Dagblad schreef eerder over de positie van Feyenoord: “De Rotterdammers hebben met de verkoop van Orkun Kökcü al dertig miljoen opgehaald en zitten in een positie om nee te zeggen tegen aanbiedingen, al zou Geertruida behoorlijk wat geld in het laatje kunnen brengen. De marktwaarde van de speler is volgens de mensen in de Kuip nog altijd stijgende en dus moet de hoofdprijs op tafel komen.”

Wat prijsopdrijvend zou kunnen werken is de komst van een andere geïnteresseerde club. En volgens het Italiaanse TV Dello Sport denkt ook Napoli aan de komst van Geertruida. De regerend landskampioen van de Serie A lijkt Min-Jae Kim kwijt te raken aan Bayern München (voor zo’n zeventig miljoen euro) en de Feyenoorder zou hem kunnen vervangen.

Overigens is men bij Leipzig ook bepaald niet armlastig. De Duitse bekerwinnaar verkocht Christopher Nkunku aan Chelsea (zestig miljoen), Dominik Szoboszlai aan Liverpool (zeventig miljoen), waar de toekomst van Josko Gvardiol bij Manchester City lijkt te liggen. Het geld dat daarmee gemoeid is? Méér dan honderd miljoen euro. Dat de Duitsers wat Geertruida betreft voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten, werkt daarom wat bevreemdend.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *