FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord zal ver moeten gaan voor komst vleugelaanvaller’

Er is veel interesse voor Toulouse-aanvaller Farès Chaïbi. Feyenoord wil hem graag hebben en zijn club zou al meerdere aanbiedingen op hem hebben afgeslagen. Hier maakt de journalist David Ornstein melding van.

Één aanbieding zou zelfs de vijftien miljoen euro aantikken. De belangstelling komt voornamelijk uit de Bundesliga, waar ondermeer Eintracht Frankfurt op zijn handtekening jaagt.

Chaïbi’s voorkeur lijkt in de Engelse Premier League te liggen. Met de bedragen die genoemd worden én de spelersvoorkeur, lijkt het lang wachtende Feyenoord deze zomer nagenoeg kansloos voor zijn handtekening.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *