FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Tweede club in de markt voor gewilde Feyenoorder’

Torino is in de markt voor Feyenoord-verdediger Marcus Pedersen. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van. Ook het Duitse VFL Wolfsburg is concreet voor hem.

Wolfsburg heeft naar verluidt nog geen officieel bod ingediend, maar volgens het medium wil Torino de Duitsers voor zijn. De Italianen zoeken naar een vervanger van Stephane Singo, die naar verluidt op het punt staat om te verkassen naar AC Milan. Bij die zoektocht is Torino uitgekomen bij Pedersen. Feyenoord verwacht dan ook snel een bod binnen te krijgen en lijkt mee te willen werken aan een vertrek wanneer het juiste bod op tafel komt.

De rechtervleugelverdediger heeft nog een doorlopend contract tot medio 2026 in Rotterdam. In 2021 kwam Pedersen naar Feyenoord, waarvoor hij tot nu toe 87 officiële wedstrijden speelde. Daarin was de verdediger eenmaal en trefzeker en was hij zevenmaal aangever.

Feyenoord kijkt al rond op de markt voor een vervanger en had Joshua Brenet op het oog als vervanger. De rechtsback van FC Twente lijkt echter zijn voorkeur te geven aan een overgang naar een buitenlandse club. Anderlecht-back Killian Sardella wordt door 1908 nu naar voren geschoven als mogelijk doelwit, al zou er nog geen concrete interesse zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *