FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘AC Milan ziet in Feyenoorder een versterking’

AC Milan ziet in Mats Wieffer een versterking voor het middenveld. Hier maakt clubwatcher Martijn Krabbendam melding van.

Hij heeft een analyse gemaakt over de speler en zegt daar het volgende over: “Dat geluk en pech ook factoren zijn in een carrière, bewijst Mats Wieffer. Feyenoord nam hem vorig jaar voor een paar ton over van Excelsior. Wieffer meldde zich met lichte klachten aan zijn enkel en liep een zware blessure op in het oefenduel met Red Bull Salzburg. Zodoende kon hij rustig acclimatiseren. Toen Timber eind februari tijdens de training zwaar geblesseerd raakte, had Wieffer er al een aantal duels op zitten.”

Of Wieffer het begin van het seizoen in Rotterdam haalt is nog maar de vraag. Krabbendam zegt hierover het volgende: “Zijn ontwikkeling bleef niet onopgemerkt. Ronald Koeman selecteerde hem meteen voor Oranje. Vanuit Italië komen nu berichten dat AC Milan in hem een versterking ziet, maar Feyenoord laat weten geen contact te hebben gehad.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *