FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord aast op verdediger met marktwaarde van twee miljoen’

Feyenoord heeft bij het Vlaamse Anderlecht geinformeerd naar vleugelverdediger Killian Sardella. Ze zien in hem een potentiele opvolger van Marcus Holmgren Pedersen die in de belangstelling staat van het Duitse VFL Wolfsburg.

Dat nieuws wordt maandag bevestigd door Sacha Tavolieri. De Rotterdammers zijn op de hoogte van de voorwaarden om een deal te beklinken. Er zijn gesprekken met zijn entourage gevoerd, maar er is nog géén bod uitgebracht op de verdediger van Anderlecht.

Sardella staat tot medio 2025 onder contract in de Belgische Jupiler Pro League. Hij vertegenwoordigt een marktwaarde van 2.000.000 euro en speelde in totaal zevenenzestig wedstrijden voor RSC Anderlecht waarin hij twee assists afleverde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *