FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord lijkt voorlopig rustig adem te kunnen halen’

Manchester United gaat vol voor de komst van doelman Andre Onana. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van. Justin Bijlow was ook in beeld bij de Engelse topclub maar Feyenoord lijkt voorlopig gerust adem te kunnen halen.

Het is al langer bekend dat Onana in de belangstelling staat van Manchester United. Hij presteerde afgelopen seizoen geweldig bij Internazionale en manager Erik ten Hag zou een hereniging wel zien zitten. De Engelse topclub deed een openingsbod van zo’n 45 miljoen euro, maar kreeg te horen dat de Italianen de Kameroener niet voor minder dan zestig miljoen euro willen laten gaan. Internazionale verwacht dat Manchester United met een nieuw bod zal komen.

Onana tekende afgelopen zomer een contract tot 2027 in Milaan. Hij keepte in het afgelopen seizoen Samir Handinovic uit de basis bij Internazionale en bereikte met de Nerazzurri de finale van de Champions League. Die ging met 1-0 verloren tegen Manchester City. De 27-jarige sluitpost hield zeven keer de nul in de afgelopen Champions League-campagne.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *