FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Gun het die twee Feyenoorders, maar de kwaliteit ben je kwijt’

Jan Boskamp vindt dat Feyenoord Lutsharel Geertruida en Justin Bijlow deze zomer niet van de hand moet doen. Aan beide spelers wordt stevig getrokken door RB Leipzig en Manchester United. Hij gunt het duo een mooie transfer, maar zegt ook dat de Rotterdammers die kwaliteit niet kunnen gaan terughalen.

“Natuurlijk gun ik het ze van harte”, vertelt Boskamp bij De Oranjezomer. “Het is ook een mooi compliment voor de opleiding van Feyenoord natuurlijk. Maar je moet wel zorgen dat je hetzelfde niveau terughaalt. Ik denk niet dat dat lukt, dus dan moet je het niet doen. Ik denk ook niet dat Feyenoord 20 tot 25 miljoen uit gaat geven. Je moet een pak geld uitgeven om op hetzelfde niveau te blijven.”

Voor Boskamp is het kampioenschap nog steeds iets om van te blijven glunderen. “Ik geniet er nog steeds van ja.” Orkun Kökcü was de eerste speler die vertrok van de kampioensploeg, maar die overstap snapt Boskamp wel. “Dit is voor hem wel echt een stap naar boven. Hij past precies in dat systeem van Roger Schmidt, dus ik gun dit hem van harte.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *