FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord willigt grote wens in van Arne Slot

Arne Slot is met een lach op zijn gezicht begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Hij zag namelijk tot zijn volle tevredenheid dat er een padelbaan is aangelegd op het trainingscomplex 1908.

Een half jaar geleden vertelde Slot aan Algemeen Dagblad-journalist dat hij graag een padelbaan op het complex wilde. “Maar blijkbaar reikt mijn invloed nog niet zover, want hij ligt er nog niet. Als we iets winnen met Feyenoord, hoor ik. Nou, wie weet.” Nu, een half jaar en een kampioenschap verder, ligt-ie er.

Verder presenteerde Feyenoord op de dag van de eerste training een nieuwe keeperstrainer: als opvolger van Khalid Benlahsen, die bij Jong Oranje aan de slag gaat, is de Fin Jyri Nieminen van de New York Red Bulls (Amerikaanse MLS) overgenomen. Feyenoord schrijft dat hij als ‘beste optie naar voren kwam uit een groot aantal kandidaten’.

“Het vervult mij dan ook met trots dat ik nu onderdeel uitmaak van deze grote club. Ik kijk ernaar uit te werken met een team van goede keepers die ook nog eens enorm veel potentie hebben”, reageert Nieminen op de clubwebsite.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *