FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-sterkhouder zet in op permanente transfer’

Sebastian Szymanski wil definitief de overstap maken naar Feyenoord. De Rotterdammers willen hem graag nog een seizoen huren van Dinamo Moskou maar de Poolse middenvelder zet dus in op koop. Hier maakt De Telegraaf vandaag melding van.

De 24-jarige Szymanski, afgelopen seizoen goed voor negen doelpunten en vier assists in 29 Eredivisie-duels, stuurt daarbij wel aan op een definitieve transfer naar Feyenoord. Dat zou betekenen dat de club van trainer Arne Sot hem moet kopen.

Volgens 1908 zou die situatie mogelijk bemoeilijkt kunnen worden door het handelsembargo vanuit Nederland naar Rusland. Daardoor is het voor Feyenoord haast onmogelijk om geld over te maken naar clubs uit de Premjer Liga, ‘tenzij er constructies bedacht worden’, zo is te lezen. Voor de landskampioen rest nu twee opties: of Szymanski gaat akkoord met het meest recente huurvoorstel, of het contract van de linkspoot wordt alsnog losgekoppeld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *