FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Streng Feyenoord zet in op minimaal veertig miljoen’

Feyenoord wil de absolute hoofdprijs vangen voor Lutsharel Geertruida. Ze willen hem graan nog een seizoen behouden voor de club, maar anders is alleen een recordbedrag bespreekbaar voor de Rotterdammers. Dit weet De Telegraaf te melden.

Dat houdt in dat RB Leipzig, dat al twee keer tevergeefs een bod uitbracht op Geertruida, meer dan dertig miljoen euro op tafel moet leggen. Dat is immers het bedrag dat Benfica onlangs betaalde voor Orkun Kökcü (25 miljoen + 5 gegarandeerd aan bonussen). ‘En dan nog wil de Rotterdamse club via algemeen directeur Dennis te Kloese geen bedrag aan de Duitsers bekend maken waarvoor Geertruida is op te halen’, aldus De Telegraaf.

Deze situatie zorgt momenteel voor spanning tussen het kamp van Geertruida én Feyenoord, al houdt Te Kloese zich rustig onder de druk die Leipzig opvoert. Hij gaat niet in op biedingen die volgens hem niet in de buurt komen van de gewenste transfersom. ‘Geertruida, die basisspeler is in het Nederlands elftal, is in zijn ogen minstens zo goed als de woensdag officieel door Ajax aan Arsenal verkochte Jurriën Timber.’

One thought on “‘Streng Feyenoord zet in op minimaal veertig miljoen’

  1. zeker weten, 30 excl. doorverkoop lijkt mij redelijk, lager moet niet bespreekbaar zijn

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *