FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Justin Bijlow-transfer in komende dagen afgerond’

Sportmarkerteer Chris Woerts weet het zeker. Justin Bijlow vertrekt deze zomer naar Manchester United. Dit zei hij gisteren in het programma ‘De Oranjezomer’.

Hij heeft een aanbieding gekregen van Manchester United, een hele goede aanbieding. Hij kan daar veel meer verdienen dan bij Feyenoord. Nu moeten de clubs er nog uit komen. Ten Hag is fan van hem, hij wilde eigenlijk Onana maar Inter vraagt zestig miljoen. Nu is het een kwestie van dagen en Bijlow is weg bij Feyenoord.”

“Vanmiddag meldden nog allerlei nieuwssites dat United een bod deed van 45 miljoen op Onana. Dat is allemaal onzin. Het is heel goed voor Feyenoord dat Kökcü weggaat, Bijlow weggaat en ook Geertruida. 75 miljoen dadelijk in de knip voor drie jongens uit de jeugdopleiding. Met Champions League-inkomsten erbij wordt het 100 miljoen, fantastisch.”

Woerts gelooft er dus weinig van dat United een bod heeft neergelegd bij Inter, maar de sportief directeur van de Italianen Piero Ausilio meldde dit woensdag zelf. “Zoals het er nu voor staat, voldoet het voorstel niet aan onze verwachtingen”, klonk het in de Italiaanse media.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *