FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Arne Slot reageert op ‘vertrekkende Feyenoorders’

In navolging van Orkun Kokcu lijken ook Lutsharel Geertruida en Justin Bijlow op weg naar de uitgang bij Feyenoord. Maar trainer Arne Slot zegt hier niet wakker van te liggen. Dit liet hij weten tijdens na afloop van de eerste training.

“Ik maak me daar geen zorgen over, totaal niet. Natuurlijk wil elke trainer zijn elftal het liefst bij elkaar houden. Ik ben vijf à zes jaar trainer en heb eigenlijk alleen maar te maken gehad met constante veranderingen. Dat is niet altijd wat je wilt, maar het geeft ook nieuwe energie. Hoe gaan de nieuwe jongens zich weer laten zien? Het zorgt vaak ook voor een goede dynamiek. Ik denk dat er bijna geen club op de wereld is die het nieuwe seizoen met exact dezelfde spelers begint”, zegt Slot.

Bij Feyenoord ging het qua voetbal de afgelopen jaren ook weer de goede kant op. Als je al eens hebt meegemaakt dat vijftien spelers vertrekken, dan maak je je niet heel snel druk over alle geruchten die er nu zijn. Ervaring leert namelijk dat veel van die geruchten niet kloppen. Het heeft weinig zin om je daar druk over te maken.”

“We willen graag onze spelers behouden, vooral omdat we Champions League gaan spelen en in Pot 1 zitten.” Slot erkent verder nog dat er bij zijn eigen contractonderhandelingen toezeggingen zijn gedaan betreft inkomende transfers én het behouden van huidige sterspelers.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *