FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-flop duikt op bij VFL Osnabruck

Christian Conteh heeft een nieuwe club gevonden. De aanvaller gaat spelen voor VfL Osnabrück dat uitkomt op het tweede Duitse niveau. Hij liet onlangs zijn contract bij Feyenoord ontbinden.

“Met Christian Conteh krijgen we een speler die ons aanvallende spel nog onvoorspelbaarder zal maken. Hij heeft een zeer goed tempo en is altijd moedig in een-op-een situaties. Hij trok als jonge prof de aandacht bij FC St. Pauli en beleefde onlangs een heel goed seizoen bij Dynamo Dresden”, legt sportief directeur Amir Shapourzadeh van VfL uit. “We zijn erg blij dat Christian ondanks andere aanbiedingen en opties voor onze weg en VfL heeft gekozen. Hier willen we hem het platform bieden om zich te ontwikkelen als speler en als persoonlijkheid.”

Conteh speelde twee officiële duels voor Feyenoord (beide competitiewedstrijden tegen RKC Waalwijk in 2020/2021, red.).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *