FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot wil dit bedrag hebben voor zijn sterspeler’

Hoewel Lutsharel Geertruida persoonlijk rond is met RB Leipzig, is de transfer nog geen zekerheidje te noemen. Ze liggen namelijk met Feyenoord niet op één lijn over de te betalen transfersom.  Hier maakt Voetbal International melding van.

“In de beleving van Arne Slot is de Oranje-international niet minder dan Jurriën Timber, die voor ongeveer 45 miljoen euro naar Arsenal vertrekt. De verdediger van Ajax heeft wat meer internationale ervaring, maar de verdediger van Feyenoord is basisspeler in het Nederlands elftal”, weet het medium.

En verder: “Wat in het voordeel van de Rotterdammers spreekt, is dat Geertruida in maart zijn handtekening zette onder een nieuw contract. Dat deed hij op de laatste training voor de uitwedstrijd tegen Ajax, die Geertruida vlak voor tijd besliste (2-3). De verbintenis van de verdediger loopt nog twee jaar door, tot medio 2025.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *