FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord vreest na openingsbod van tien miljoen euro’

Het is nog maar zeer de vraag of middenvelder Sebastian Szymanski komend seizoen voor Feyenoord speelt. Fenerbahce zou namelijk een openingsbod op hem gedaan van tien miljoen euro. Hier maakt de Poolse journalist Tomasz Wlodarczyk melding van.

De Rotterdammers huurde Szymanski het voorbije seizoen van Dinamo Moskou en hoopt de creatieve middenvelder nu definitief van de Russische club over te nemen. De Rotterdammers ondervinden echter concurrentie van Fenerbahçe, dat het nodige geld te besteden heeft nu Arda Güler voor twintig miljoen euro is verkocht aan Real Madrid.

Hoewel Fenerbahçe met het bod van tien miljoen euro naar verluidt niet voldoet aan de vraagprijs voor Szymanski, is het voor Feyenoord slecht nieuws dat er flink wordt geboden op de Poolse middenvelder. Hoe Szymanski zelf aankijkt tegen een Turks avontuur, is niet bekend. Duidelijk is wel dat hij een langer verblijf bij Feyenoord ziet zitten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *