FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord ziet aanvaller kiezen voor Spaans avontuur’

De kans dat Oussama Idrissi ook komend seizoen voor Feyenoord speelt is een stuk kleiner geworden. De aanvaller wil namelijk voor zijn kans gaan bij het Spaanse Sevilla.

Trainer Arne Slot gaf al aan dat Feyenoord Idrissi komend seizoen zal missen en dat hij de buitenspeler er graag bij heeft als de kans zich voordoet. De aanvaller zelf is echter vastberaden om te vechten voor zijn plek bij Sevilla. Met de nieuwe trainer José Luis Mendilibar hoopt Idrissi dat hij een nieuwe kans kan afdwingen in Andalusië. Tot nu toe speelde hij slechts zeventien wedstrijden in drie jaar onder contract bij Sevilla.

Idrissi speelde nog geen enkel volledig seizoen in dienst van Sevilla. In zijn eerste jaar werd hij een half jaar verhuurd aan Ajax, in zijn tweede seizoen een half jaar aan Cádiz en daarna dus een jaar aan Feyenoord. In Rotterdam deed Idrissi het niet onverdienstelijk met zeven goals en acht assists in 38 wedstrijden. Idrissi heeft bij Sevilla nog een contract tot de zomer van 2025.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *