FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord meldt zich in Oostenrijk voor nieuwe spits (20)’

Feyenoord ziet in de Nederlandse spits Emanuel Emegha een versterking voor het komende seizoen. Hier maakt het Oostenrijkse medium ‘Krone’ melding van.

Hij is afkomstig uit de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam en maakte in januari 2022 de overstap naar België, waar hij voor Royal Antwerp FC ging spelen. Dat was geen succes, waardoor hij deze club een half jaar later alweer verliet.

Emegha transfereerde een jaar geleden voor een bedrag van 1,5 miljoen euro naar Sturm Graz. In Oostenrijk maakte hij vervolgens meer indruk. Zo deed hij in 24 wedstrijden mee en was hij daarin goed voor 9 doelpunten. Feyenoord is door zijn prestaties ervan overtuigd dat hij een goede aanvulling is op de huidige selectie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *