FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoorder wil naar grootmacht, accepteert zelfs reserverol’

Justin Bijlow heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar Manchester United. Hier maakt het medium Voetbal International melding van.

Ze schrijven: “Justin Bijlow ziet het wel zitten om bij Manchester United de strijd aan te gaan met welke doelman The Red Devils nog meer willen halen. Of dat nou André Onana is of toch David de Gea die blijft; Bijlow durft het gevecht wel aan en weet dat United zo veel wedstrijden speelt, dat hij wel een aantal keer aan de beurt zal komen.

De kans is groot dat Manchester United zich deze zomer versterkt met Onana. De voormalig Ajax-doelman is momenteel nog actief voor Internazionale, maar een deal tussen beide clubs lijkt aanstaande. Diens persoonlijke voorwaarden lijken sowieso geen blokkade te vormen. Fabrizio Romano meldt vrijdagavond dat de deal nog deze week afgerond moet worden.

Afgaande op het bericht van VI is dat nog geen verlossend nieuws voor Feyenoord. Manchester United zoekt mogelijk nog door naar een tweede doelman en het is dus niet uitgesloten dat men terugkomt voor Bijlow. De vraag is alleen wel of de Premier League-gigant daarvoor de benodigde miljoenen op tafel willen leggen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *