FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Voormalig Feyenoorder tekent contract bij Panathinaikos’

Tonny Vilhena zet zijn loopbaan voort bij het Griekse Panathinaikos. Hij komt over van het Spaanse Espanyol waar hij nog een contract had tot medio 2026.

In het afgelopen seizoen kwam Vilhena uit voor het Italiaanse Salernitana, dat zich wist te handhaven in de Serie A. Nu wacht een overstap naar Griekenland, waardoor de oud-international van Oranje ook meer zekerheid voor zichzelf heeft gecreëerd. Hij wordt bij Panathinaikos niet meer uitgeleend, maar kan zich de komende seizoen gaan richten op successen met deze club.

Panathinaikos kon vorig seizoen geen kampioen worden, maar zal wel de voorronde van de Champions League ingaan. Vilhena komt in Griekenland een Nederlander tegen, want ook Bart Schenkelveld staat onder contract bij de Grieken. Net als Vilhena kwam de verdediger in het verleden uit voor Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *