FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Streng Feyenoord niet bereid om mee te werken’

Feyenoord is niet van plan om mee te werken aan de transfer van Lutsharel Geertruida naar RB Leipzig. Alleen voor de hoofdprijs valt er te praten. De Rotterdammers willen namelijk veertig miljoen euro hebben voor hun jeugdproduct.

Dit weet Feyenoord-watcher Marcel van der Kraan te melden in de Kick-Off-podcast. “Feyenoord gaat er nog niet eens op in”, zei de journalist over het bod van RB Leipzig op Geertruida, dat zo’n twintig miljoen euro zou behelzen. Dat komt mede omdat Ajacied Jurriën Timber voor meer dan veertig miljoen euro naar Arsenal gaat. “En hij is geen basisspeler bij Oranje en Geertruida wel.”

Die houding heeft ook te maken met de bedragen die RB Leipzig al ontving in deze transferwindow. Er werd al voor 130 miljoen euro aan spelers verkocht met Dominik Szoboszlai en Christopher Nkunku en daar komt met Joško Gvardiol vermoedelijk nog eens een bedrag van honderd miljoen euro bij. “Dus denkt Feyenoord: moeten wij Geertruida voor de helft van Timber verkopen? Feyenoord gaat er niet eens op in. Hij heeft drie maanden geleden bijgetekend. Hij is meer salaris gaan verdienen en behoort tot de best betaalde spelers van Feyenoord. Dus ze gaan er niet op in.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *