FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord meldt zich voor flitser van FC Midjylland’

Feyenoord heeft interesse in de 22-jarige Gustav Isaksen. Hier maakt het medium 1908 melding van. Hij moet de vervanger worden van Oussama Idrissi. Hij staat onder contract bij FC Midtjylland, en de Rotterdammers zouden al geinformeerd hebben naar de voorwaarden.

Hij heeft nog een contract tot 2025, dus de verwachting is dat er een transfersom zal komen. De huidige transferwaarde van de Deen wordt op dit moment rond de 7,5 miljoen euro geschat. Arne Slot sprak zich vorig seizoen al eens positief uit over de Deen, voorafgaand aan het duel met FC Midtjylland.

Isaksen wordt gezien als een erg groot talent in Denemarken. De aanvaller speelt voornamelijk als linksbuiten, maar hij kan ook als diepste spits uit de voeten. Isaksen werd eerder deze transferperiode al gelinkt aan onder andere AC Milan. In totaal kwam hij in 136 duels in actie voor de Denen. In die wedstrijden maakte hij 33 goals en was hij achttien keer de aangever.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *