FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Positieve update voor zowel Feyenoord als PSV’

Georginio Wijnaldum heeft uitsluitsel gekregen van zijn broodheer Paris Saint-Germain. De middenvelder mag namelijk uitkijken naar een nieuwe club. Hier maakt de Italiaanse journalist Nicolò Schira melding van.

Hij verruilde Liverpool in de zomer van 2021 voor Paris Saint-Germain. De middenvelder beleefde een tegenvallend eerste seizoen in de Franse hoofdstad en liet zich het voorbije jaar verhuren aan AS Roma. Een langer verblijf in Rome viel af als optie, maar inmiddels lijkt ook een serieuze kans in Parijs verkeken.

PSG staat sinds kort onder leiding van Luis Enrique. De Spanjaard lijkt voornemens om de selectie deze zomer flink op de schop te zetten. Schira schrijft zondag dat meer dan een compleet elftal mag uitkijken naar andere clubs, waaronder Wijnaldum.

Het is nog onduidelijk waar de toekomst van Wijnaldum wél ligt. Volgens eerdere berichten zijn zowel PSV als Feyenoord in de race voor een hereniging met de geroutineerde middenvelder, hoewel een terugkeer in de Eredivisie niet diens voorkeur geniet. Ook Inter Miami werd onlangs geopperd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *