FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord richt al haar pijlen op Oranje-aanvaller’

Feyenoord gaat vol voor de komst van Arnaut ‘Danjuma’ Groeneveld. De vleugelaanvaller van Villarreal moet in Rotterdam de opvolger gaan worden van Oussama Idrissi. Hier maakt De Telegraaf melding van.

Hij streek in de zomer van 2021 als recordaankoop neer bij Villarreal (20 miljoen euro), en verdient daar ook een salaris naar, maar Feyenoord wil zijn beoogde aanvaller daarin ver tegemoetkomen.” Ook andere clubs zijn geïnteresseerd in Danjuma, maar er gloort hoop voor Feyenoord. Volgens het medium ziet de Oranje-international in de landskampioen een serieuze optie voor komend seizoen. Zo kan hij nationaal en internationaal laten zien dat hij thuishoort in de Oranje-selectie voor het EK van 2024.

De Telegraaf weet: “Feyenoord-trainer Arne Slot ziet in Danjuma een speler die perfect in zijn plaatje past. Hij ziet het liefst een linksbuiten die, zoals hij dit weekend liet weten, ’domineert in de één-tegen-één’. Voor de aanvaller is het van belang weer veel wedstrijden te spelen, nadat hij het afgelopen jaar op huurbasis bij Tottenham tot slechts negen optredens in de Premier League kwam, voornamelijk als invaller.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *