FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord pakt uit met eerste bod van zeven miljoen’

Feyenoord heeft bij Dinamo Zagreb een openingsbod van zeven miljoen euro neergelegd voor Luka Ivanusec. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van.

Toch lijken de Kroaten hier niet mee akkoord te gaan, maar is het verschil overbrugbaar te noemen. Mogelijk moet de Stadionclub het transferrecord verbreken, dat nu met ruim acht miljoen euro op naam van Dávid Hancko staat.

De De 24-jarige Ivanusec ziet een stap naar Rotterdam-Zuid naar verluidt wel zitten. Dinamo Zagreb wil de onderhandelingen met Feyenoord uitstellen, omdat de club eind juli en begin augustus in de tweede voorronde van de Champions League nog graag over de multi-inzetbare speler wil beschikken. Ivanusec, die van origine een buitenspeler is, kan ook als spits en aanvallende middenvelder uit de voeten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *