FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Streng Feyenoord houdt vast aan minimaal 35 miljoen’

Feyenoord wil minimaal 35 miljoen euro ontvangen voor Lutsharel Geertruida. Hier maakt de Duitse tak van Sky Sports melding van. Red Bull Leipzig wil hem graag overnemen van de Rotterdammers, maar willen niet meer dan twintig miljoen voor hem betalen.

Algemeen directeur Dennis te Kloese hanteert een harde lijn in de onderhandelingen. Hij stelt dat Geertruida, wiens contract in Rotterdam tot 2025 loopt, alleen mag vertrekken als het clubrecord wordt verbroken. Deze is recentelijk nog verhoogd naar 25 miljoen euro na de verkoop van Orkun Kökcü aan Benfica.

Geertruida zelf heeft aangegeven de overstap naar RB Leipzig te willen maken. De situatie wordt door Sky omschreven als ‘ingewikkeld’, gezien de standvastigheid van Feyenoord en de wens van de speler. Het is nog onduidelijk of RB Leipzig bereid is het gevraagde bedrag neer te leggen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *