FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Aanvaller sluit terugkeer bij Feyenoord niet uit’

Marouan Azarkan verruilde Feyenoord deze zomer voor een nieuw avontuur bij FC Utrecht. De aanvaller die al sinds 2012 speelde voor ‘De Stadionclub’ was toe aan een nieuwe uitdaging in zijn loopbaan.

In gesprek met ‘Voetbalprimeur’ zegt Azarkan dat hij geen zin had in een nieuwe huurtransfer, zoals de afgelopen seizoenen bij Excelsior, maar definitief bij Feyenoord wilde vertrekken. “Dat heb ik ook uitgesproken tegen mijn zaakwaarnemer toen ik door Feyenoord werd verhuurd aan Excelsior”, onthult hij. “Na dit seizoen moest ik een definitieve transfer maken.”

Azarkan tekende een contract tot medio 2027 in de Domstad. Een terugkeer naar Feyenoord sluit hij niet uit. “Het zou mooi zijn als het ooit zou gebeuren. Het is in ieder geval niet iets dat de hele tijd door mijn hoofd spookt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *