FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-aanwinst gaat geen vaste waarde worden’

Yankuba Minteh speelt dit seizoen op huurbasis voor Feyenoord. De Rotterdammers huren hem voor een jaar van Newcastle United. Voormalig trainer en huidig analist Aad de Mos is niet bijster enthousiast over de pijlsnelle aanvaller. Hij denkt meer dat het om een ‘vriendendienstje’ gaat.

“Het kan zijn dat ze de relatie met Newcastle United op orde willen hebben”, oppert hij in Transfertijd van Soccernews. “Ik heb ook begrepen dat Te Kloese wat geleerd heeft van Newcastle, door een manager aan te stellen die de spelers die verhuurd worden gaat begeleiden. Ik denk dat dat meer een vriendendienst is om gewoon even te kijken.”

De achttienjarige rechtsbuiten lijkt geen directe versterking voor de basiself te worden. “Het kost bijna niks, dus dat risico kun je nemen”, legt De Mos uit. “Slot heeft al aangegeven dat het geen vaste waarde zal worden, maar hem wel een kansje wil geven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *