FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot gaat vertrek niet lopen forceren’

Feyenoord-trainer Arne Slot zal Alireza Jahanbakhsh niet gaan pushen om deze zomer een transfer te maken. Hij zegt die keuze helemaal over te laten aan de Iraanse aanvaller zelf. Dit laat hij weten in een gesprek met ESPN.

“Ali is twee dagen bij ons, daar heb ik helemaal nog niet met hem over gesproken. Je hebt hem vandaag ook gewoon zien spelen. Het is natuurlijk wel zo dat Ali vorig seizoen wel en niet heeft gespeeld. Het is vooral heel belangrijk wat hij daar zelf van vindt. Er zijn een aantal jongens die zich uitstekend ontwikkelen”, aldus Slot.

“Ali weet al zo lang als hij bij mij speelt – en dat is best lang – dat ik altijd degene opstel die het beste is voor het elftal. Als hij bij ons is en hij is dat, dan speelt hij. Als een ander het beste is voor het elftal, dan speelt een ander. Ali moet bepalen of hij binnen die rol, als ik dan niet voor hem kies, gelukkig is. Wat in de media is gekomen, komt in ieder geval niet van mij af.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *