FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Fantastisch nieuws lonkt voor Feyenoord’

Fantastisch nieuws lonkt voor Feyenoord. Het zou namelijk goed kunnen dat Lutsharel Geertruida voor de club behouden blijft. Red Bull Leipzig heeft namelijk een alternatief in het vizier gekregen in de persoon van Castello Lukeba.

De Duitsers deden twee keer een bod op de Feyenoord-sterkhouder maar tot een derde kwam het nog niet. Als Leipzig erin slaagt om Lukeba los te weken in Lyonnais, dan zal de interesse in Geertruida logischerwijs verwateren omdat de posities achterin dan bezet zijn.

Het is nog onduidelijk of RB Leipzig op dit moment Geertruida nog wel als optie ziet, omdat de eerste twee biedingen zonder twijfel afgeslagen werden door Feyenoord, dat gezien het recent verlengde contract enorm hoog in de boom is gaan zitten. De Rotterdammers willen de absolute hoofdprijs en vinden een bedrag van rond de twintig miljoen euro volstrekt onbespreekbaar. Als er een deal moet komen, denkt de club eerder aan het dubbele van dat bedrag.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *