FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Uit respect voor Feyenoord ga ik niet in op zaken over andere clubs’

Justin Bijlow wil niet praten over de interesse die Manchester United voor hem heeft. Vanwege respect voor zijn werkgever Feyenoord houdt hij zijn kaken op elkaar.

Naar verluidt hoopt Erik ten Hag toe te slaan in Rotterdam-Zuid en Bijlow naar Manchester United te halen. “Er is veel geschreven in de media, maar tot nu toe is het rustig”, vertelt de doelman tegenover de NOS. “Ik ben de voorbereiding met Feyenoord begonnen en uit respect voor de club ga ik niet in op zaken die met andere clubs te maken hebben.”

Bijlow zou openstaan voor een transfer, maar zou een langer verblijf bij Feyenoord ook niet erg vinden. “Bij Feyenoord is het gevoel altijd goed. Het is nooit een straf om hier te zijn, dat heb ik altijd al gezegd. Ik wil wel voor het hoogst haalbare gaan en ooit zal ik vast een stap maken. Maar op dit moment speel ik bij Feyenoord”, aldus de Oranje-international.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *