FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord krijgt nieuw miljoenenbod binnen’

Het Schotse Rangers blijft vasthouden aan Feyenoord-spits Danilo. En daarom hebben ze weer een nieuwe aanbieding neergelegd bij de Rotterdammers om tot een akkoord te komen. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van.

Manager Michael Beale ziet het helemaal zitten in de Braziliaanse goalgetter en daarom hebben ze een bod gedaan dat meer in de richting komt. Dit seizoen trof hij veertien maal doel voor de Rotterdammers en was goed voor vier assists.

Afgelopen zomer maakt hij de pikante overstap van Ajax en kwam transfervrij binnen. Inmiddels wordt zijn marktwaarde op 6,5 miljoen euro geschat. Hij heeft bij ‘De Stadionclub’ nog een contract tot de zomer van 2026.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *