FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord slaat slag en heeft er een nieuwe speler bij

Feyenoord heeft er een nieuwe speler bij. Ze nemen de 19-jarige Timo Zaal namelijk over van SC Heerenveen. Hij tekent in Rotterdam een contract tot medio 2025 met een optie voor nog een seizoen.

Hij begint bij de Onder 21 van Feyenoord. “Met de komst van Timo halen we een talentvolle speler in huis die zich de afgelopen seizoenen sterk heeft weten te ontwikkelen bij sc Heerenveen”, reageert Rini Coolen, Head of Academy van Feyenoord. “Naast dat Timo actief is als jeugdinternational bij Oranje heeft hij ook al minuten op het hoogste niveau kunnen maken. Wij zien hem dan ook als een fijne versterking voor het beloftenteam.”

De Leeuwardenaar zelf is ook in zijn nopjes: “Na acht seizoenen bij sc Heerenveen te hebben gespeeld was ik toe aan een nieuwe stap. Het voelt goed om bij deze prachtige club te hebben getekend en ik hoop me hier verder te kunnen ontwikkelen. Ik ben een middenvelder die graag aan de bal is en over een goede pass beschikt. Tevens wil ik belangrijk voor het team zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *