FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-goalgetter: ‘Ik kon ook terug naar Nederland’

Cyriel Dessers is blij met zijn nieuwe avontuur bij Rangers FC. Hij hoefde dan ook niet lang na te denken toen de Schotten zich voor hem meldde.

De spits speelde pas sinds afgelopen seizoen voor de Italiaanse laagvlieger Cremonese. “Ik had wat opties om in Italië blijven, er waren ook wat mogelijkheden om terug te keren naar België of Nederland”, vertelt hij aan Voetbal International. Welke clubs dat precies waren wil de 28-jarige Dessers niet zeggen.

De keuze voor de Schotse topclub was niet moeilijk. “Rangers is zó groot. En er is hier iets moois aan het ontstaan”, meent hij. “Ik kijk naar de spelers die er zijn, naar de manager, die een heel heldere visie heeft over wat hij wil op en buiten het veld. Ik kijk naar het trainingscomplex, het stadion, de professionaliteit… Uiteindelijk was het een vrij eenvoudige keuze.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *