FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord is nu titelkandidaat nummer één’

Een groot deel van Feyenoord-selectie van afgelopen seizoen staat nog. En dat is in schril contrast met de situatie van vorig jaar. Toen moest Arne Slot een compleet nieuw elftal formeren.

Feyenoord-watcher Dennis van Eersel ziet dat de voorbereiding van de Rotterdammers goed verloopt. “Niemand had Feyenoord vorig seizoen op één gezet in de prognoses”, zo vertelt Van Eersel bij de Feyenoord-podcast van Rijnmond. “Ik durf wel te zeggen dat er behoorlijk wat journalisten zijn die Feyenoord nu op één gaan zetten.”

Collega Dennis Kranenburg vult aan: “Vanuit de underdogpositie of als favoriet de competitie ingaan is mentaal wel anders, dat is Feyenoord niet gewend. Maar bij Ajax en PSV is best wat gebeurd, met nieuwe trainers die hun visie nog helemaal op de groep over moeten brengen. Ga dat er maar even in zes weken doorheen drukken”, aldus Kranenburg.

One thought on “‘Feyenoord is nu titelkandidaat nummer één’

  1. Ajax daar hebben wij het niet over, die hebben het paard van Troye binnengehaald met die duitser maar PSV is duidelijk een ander verhaal, daar staat wel een echte trainer, Peter Bosz, leuke trainer en ook nog dezelfde vergelijkbare speelstijl om een vergelijk te kunnen maken met Arne Slot, die moest vorig seizoen een heel elftal op het veld smeden en heeft een top resultaat behaald, we zullen zien of hij hetzelfde kunstje kan flikken met PSV, dat moet niet moeilijk wezen want die heeft toch duidelijk meer te besteden en een slagvaardiger aankoop beleid

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *