FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Aantrekken van zo een speler is noodzaak voor Feyenoord’

Feyenoord speelde gisteren 0-0 gelijk in een oefenwedstrijd tegen Union Saint-Gilloise. Volgens Pieter Zwart van Voetbal International hebben de Rotterdammers dringend behoefte aan een vleugelspeler met extra klasse.

Volgens hem is het spel van de Rotterdammers leuk om naar te kijken, maar is er een duidelijk zichtbaar probleem. “Voor Slot lijkt in deze fase van de voorbereiding de kwaliteit van zijn voorwaartsen het grootste punt van zorg.”

Op dit moment lijkt Javairô Dilrosun nog niet te voldoen aan de hoge verwachtingen die van hem worden gesteld. Als buitenspeler heeft hij een dreigende stijl en kan hij met individuele acties voor gevaar zorgen. Echter, in de latere fases van de wedstrijden maakt hij vaak verkeerde keuzes, waardoor Feyenoord niet echt gevaarlijk kan worden. Igor Paixão daarentegen heeft meer indruk gemaakt, maar hij had het moeilijk tegen de Belgische tegenstanders. Met Quinten Timber op het middenveld lijkt het verzorgde opbouwspel niet veel gevaar op te leveren voor Feyenoord.

One thought on “‘Aantrekken van zo een speler is noodzaak voor Feyenoord’

  1. Timber lijkt mij niet de juiste man voor die positie dus daar zul je echt een krachtpatser neer moeten zetten

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *