FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dinamo Moskou mengt zich in de strijd om Feyenoord-target’

Mocht Feyenoord nog willen uitpakken met de komst van Luis Chavez dan zullen ze vaart moeten maken. Volgens de Mexicaanse media is hij namelijk dichtbij een akkoord met Dinamo Moskou. De middenvelder wil op korte termijn weten waar hij aan toe is.

Vanwege mijn leeftijd heb ik besloten te wachten op de kans om naar een team in het buitenland te gaan”, aldus Chavéz, die ook binnen Mexico een stap zou kunnen maken. “De tijd loopt door. Het is niet zo dat ik absoluut weg wil uit Mexico, maar ik wil straks niet met het idee achterblijven van: ‘Dit had ik moeten doen.’ We zijn aan het wachten of er iets komt. Maar ook als er iets vanuit Mexico komt, is het geen probleem. Ik wil voor kampioenschappen spelen. Als dat in Mexico kan, ben ik blij om hier te blijven.”

Feyenoord-directeur Dennis te Kloese heeft vanwege zijn verleden bij Chivas, Tigres en de Mexicaanse bond goed zicht op de spelers uit de Liga MX. Chávez maakt op 27-jarige leeftijd indruk bij Pachuca en valt bij de nationale ploeg op als vrijetrappenspecialist. Hij speelde tijdens de Gold Cup alle wedstrijden en scoorde twee keer, waaronder een fraai genomen vrije trap in de halve finale. Zondag staat de finale tussen Mexico en Panama op het programma.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *