FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Daarom is mijn keuze op Feyenoord gevallen’

Feyenoord pakte deze zomer uit met de komst van Thomas Beelen. De talentvolle mandekker had genoeg andere opties maar koos uiteindelijk voor een avontuur bij ‘De Stadionclub’. Vandaag stapte hij op de Open Dag van zijn nieuwe club uit de helikopter.

“Het was bijzonder. Dat is een leuke dingetje op de Open Dag”, aldus de van PEC Zwolle afkomstige verdediger in gesprek met RTV Rijnmond. “Ik ben goed opgevangen. De groep en Rotterdam zijn leuk. Ik ben nog niet vaak in deze stad geweest, maar het bevalt me tot nu toe goed.”

Beelen denkt zich bij Feyenoord goed te kunnen ontwikkelen. “Bij Feyenoord heb ik een goed gevoel. De club is kampioen geworden, gaat de Champions League in en heeft een goede trainer (Arne Slot, red.) waar ik veel van kan leren. Niet alleen van hem, maar ook van andere mensen. Ik kan me hier goed ontwikkelen. Daarom heb ik voor Feyenoord gekozen.”

De getalenteerde Beelen (22) realiseert dat hij een enorme stap maakt. “Ik weet niet of de stap van de Keuken Kampioen Divisie naar de Champions League is gemaakt. Maar dat is heel mooi. Iedereen wil daarin spelen.” Zijn doel? “Ik wil zoveel mogelijk minuten maken. Daarna zien we wel verder. Feyenoord is een topclub, dus er is veel concurrentie. Die strijd moet je aangaan en laten zien wat je kan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *