FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-sterkhouder piekert niet over zomerse transfer’

Mats Wieffer wil deze zomer niet vertrekken bij Feyenoord. De middenvelder is gevleid door de interesse, maar wil nog minimaal één seizoen in Rotterdam blijven voetballen. Dit laat hij weten tegenover RTV Rijnmond.

Onder meer AC Milan zou Wieffer op de radar hebben. “Mooi om te horen dat zulke clubs geïnteresseerd zijn”, zei de Tukker. “Maar ik heb het gevoel dat ik sowieso nog één jaar bij Feyenoord wil blijven. Dat is het beste voor mezelf. We gaan het zien wat er gaat gebeuren.”

De interesse doet Wieffer wel goed. “Het voelt goed, geeft aan dat je goed bezig bent en dat je bekeken wordt. Je kunt zeggen dat het niet lekker is, maar dat is het natuurlijk wel.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *