FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Het is zwaar om bij Feyenoord te vertrekken’

Marcus Pedersen kijkt uit naar zijn derde seizoen bij Feyenoord. Er is volop belangstelling voor de Deense verdediger maar van een vertrek bij ‘De Stadionclub’ wil hij niets weten.

“Ik denk nu niet na over een vertrek. Het zijn nu nog vooral geruchten”, zo vertelt Pedersen in gesprek met Voetbal International. “Zo lang de interesse van andere clubs niet concreet is, denk ik er niet over na.”

Pedersen vervolgt: “Op dit moment ben ik met mijn hoofd volledig bij Feyenoord. Ik zie dat ik mijn positie dit seizoen echt kan aanvallen. En we gaan natuurlijk Champions League spelen. Dat is de droom van iedere jonge speler ter wereld, om in dat toernooi te spelen. Dus dan is het niet makkelijk om bij Feyenoord te vertrekken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *