FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Slechts enkele tonnen tussen Feyenoord-toptransfer’

Feyenoord is momenteel in verregaande onderhandeling met Dinamo Zagreb over de transfer van Luka Ivanusec. Naar verluidt zit er tussen vraag en aanbod ‘slechts’ enkele tonnen wat de vaste transfersom betreft. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van.

In Kroatië circuleert een bedrag van twaalf miljoen euro als transfersom. De Feyenoord-fansite noemt dit verhaal echter ‘onjuist’. De Kroatische topclub zou voor amper negen miljoen euro willen instemmen, maar daar moeten wel laagdrempelige bonussen aan toe worden toegevoegd om de uiteindelijke prijs op te drijven.

Feyenoord moet bij een deal met Dinamo Zagreb nog wel in onderhandeling met Ivanusec. Op dit moment ligt er geen persoonlijk akkoord, maar zijn beoogde salaris lijkt geen probleem te zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *