FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Arne Slot: ‘Hij is een verstandige jongen’

Arne Slot heeft er alle vertrouwen in dat Santiago Gimenez voor Feyenoord behouden blijft. Er is zeer veel interesse voor de Mexicaanse goalgetter. Afgelopen weekend liet hij weer eens zijn klasse zien voor Mexico. Hij maakte het enige doelpunt in de finale tegen Panama en wist zo beslag te leggen op de ‘Gold Cup’.

Slot verwacht dan ook dat hij de juiste keuze zal maken: “Ik heb hem leren kennen als een zeer verstandige jongen”, vertelt hij aan VoetbalPrimeur. De Mexicaan staart zich volgens de trainer niet blind op geld. “Ook zijn keuze om naar Nederland te gaan was al best bijzonder, omdat Mexico financieel gezien vele malen aantrekkelijker is dan Nederland.”

“Het is een jongen die heel duidelijk zijn weg kiest in de voetballerij, maar het is ook heel normaal dat er één of twee clubs zijn, dat als die komen hij daarnaar zal willen luisteren”, vervolgt Slot. “Ik weet niet of die clubs er al zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *