FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord ziet droomtransfer in rook opgaan’

Feyenoord is zeer gecharmeerd van de Deense linksbuiten Gustav Isaksen. Maar hij lijkt onhaalbaar te zijn voor de Rotterdammers. Ten eerste omdat FC Midtjylland maar liefst achttien miljoen euro voor hem wil hebben, en ten tweede omdat ook AC Milan in de race is.

Hier maakt de Italiaanse transferbaas Gianluca di Marzo melding van. 1908.nl schreef over Isaksen dat hij ‘de staf van Feyenoord al maandenlang kan bekoren’. “Zijn club FC Midtjylland en Feyenoord troffen elkaar vorig seizoen in de groepsfase van de Europa League, waarin de multifunctionele rechtsbuiten imponeerde. Feyenoord legde afgelopen tijd de eerste contacten om een mogelijke deal te sealen, maar die toenadering liep vooralsnog op niets uit.”

En dat komt met name door de veel te gortige vraagprijs van 18 miljoen. “Dergelijke bedragen gaat Feyenoord niet betalen, waardoor een transfer op dit moment nog ver uit zicht is. De Deense club zit behoorlijk hoog in de boom omdat het Isaksen niet kwijt wil. Dit komt ook doordat de Deense competitie aanstaande vrijdag van start gaat.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *