FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Champions League levert Feyenoord deze topspeler op’

Luka Ivanusec maakt deze zomer heel graag de overstap naar Feyenoord. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van. De Rotterdammers azen al een tijdje op hem en hebben al meerdere biedingen voor hem gedaan bij zijn werkgever Dinamo Zagreb.

Hij zou zelfs al meerdere clubs (VfL Wolfsburg uit Duitsland, RCD Mallorca uit Spanje en Fiorentina uit Italië) de deur hebben gewezen omdat hij zich puur en alleen op een transfer naar Feyenoord wil richten. Belangrijkste reden is het feit dat Feyenoord de Champions League in gaat komend seizoen.

De fansite benadrukt verder dat er ondanks de wederzijdse interesse nog géén persoonlijk akkoord is bereikt door Feyenoord en Ivanusec. “Feyenoord heeft de derde aanbieding op Ivanusec nog niet ingediend, maar weet dat Dinamo Zagreb bereidwillig is om een transfer van om en nabij achtenhalf miljoen euro exclusief bonussen rond te maken. De kans is zeer reëel dat de clubleidingen van Feyenoord en Zagreb elkaar in de komende dagen fysiek gaan ontmoeten, waarmee de laatste plooien gladgestreken kunnen worden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *