FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord doet er goed aan zijn contract open te breken’

Arne Slot krijgt veel lof over de goede prestaties bij Feyenoord, maar volgens Aad de Mos moet je directeur Dennis te Kloese ook niet onderschatten. Hij oppert dan ook voor een contractverlenging. Dit laat hij weten in het item ‘Raad van Aad van SoccerNews’.

“Die heeft fantastisch werk gedaan. Deze man is stilletjes binnengekomen bij Feyenoord, is aan de slag gegaan. Die schijnt dat op de een of andere manier fantastisch te kunnen. De oud-trainer is ervan overtuigd dat de directeur van Feyenoord zelfs belangrijker is dan Arne Slot. “Hij heeft Feyenoord samen met Slot op de kaart gezet. Deze man heeft uitzonderlijke kwaliteiten, die moet je dan ook uitzonderlijk belonen. Ik denk dat het een groter verlies voor Feyenoord zou zijn als hij zou vertrekken, dan dat Slot zou vertrekken.”

“Ik denk dat er minder Te Kloese’s rondlopen in de voetbalwereld dan dat er Slot’s rondlopen”, verklaart hij. “Mijn raad voor de raad van commissarissen: verleng zo snel mogelijk Te Kloese. Het zal niet makkelijk zijn om ooit een vervanger voor deze man te vinden”, besluit De Mos.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *